Viking Adjustable Lounger by Frans van Rens

18.490 lei

Dimensiuni: l 104 x L 240 x h 48,5 cm
Înălțime sezut: 39 cm*
Inaltime brate: 48,5
Material: Aluminiu
Culoare: Alb
Inclusiv perne /Sunbrella / Sooty
All Weather

19 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1256 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Șezlongul Viking, inclusiv perna pentru toate anotimpurile de la Borek, a fost proiectat de Frans van Rens și are un aspect elegant și modern. Șezlongul este fabricat din aluminiu acoperit cu pulbere în culorile alb, gri perlat sau antracit și este ușor de curățat cu Borek Multi Cleaner. Designul atemporal și elegant al șezlongului Viking oferă o atmosferă unică pe terasă și poate fi combinat cu masa laterală Viking din colecția Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri