Viking Lounge Chair by Frans van Rens

11.490 lei

Dimensiuni: l 94 x h 71 x A 88 cm
Înălțime sezut: 40 cm*
Înălțime brațe: 52 cm
Matrial: Aluminiu
Culoare: Antracit
Inclus Perna: Sunbrella / Sooty
All Weather

1 în stoc

13 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1251 Categorii: ,

Descriere

Fotoliul Viking, inclusiv pernele pentru toate anotimpurile de la Borek, a fost proiectat de Frans van Rens și are un aspect elegant și modern. Fotoliul este fabricat din aluminiu acoperit cu pulbere în culorile alb, gri perlat sau antracit și este ușor de curățat cu Borek Multi Cleaner. Designul atemporal și elegant al fotoliului Viking oferă o atmosferă unică pe terasă și poate fi combinat cu diverse mese joase și laterale din colecția Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute

Review-uri