Viking Low Dining Chair On Wheels by Frans van Rens

6.245 lei

Dimensiuni: l 73 x h 75 x A 74 cm
Înălțime sezut: 39 cm*
Înălțime brațe: 57 cm
Matrial: Aluminiu
Culoare: Alb
Inclus Perna: Sunbrella / Alb

1 în stoc

17 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1250 Categorii: ,

Descriere

Scaunul de dining Viking cu pernă inclusă de la Borek a fost proiectat de Frans van Rens și are un aspect elegant și modern. Scaunul este fabricat din aluminiu acoperit cu pulbere în culorile alb sau antracit și este ușor de curățat cu Borek Multi Cleaner. Designul atemporal și elegant al scaunului joasă Viking oferă o atmosferă unică pe terasă și poate fi combinat cu diverse mese joase de luat masa din colecția Borek. Acest model este dotat cu roți ingenioase în picioare, astfel încât poate fi mutat foarte ușor pe terasă.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute

Review-uri