Viking Side Table by Frans van Rens

5.495 lei

Dimensiuni: L 65 x l 49 x h 31,5 cm
Lungime totală: 82,5 cm
Material: Aluminiu
Culoare: Alb

1 în stoc

13 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1249 Categorii: ,

Descriere

Frans van Rens a creat colecția Viking pentru Borek. Pe lângă mobilierul pentru scaune, există și această masă laterală robustă. Acest model din aluminiu este disponibil în culorile enumerate. Poate fi combinată foarte bine cu șezlongurile din colecția cu același nume!

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri