Vitoria Double, Adjustable Lounger With Wheels by Studio Borek

39.990 lei

Dimensiuni: L 221,5 x h 38 x l 180 cm
Material: Aluminiu
Culoare: Antracit
Inclusiv perna: Prato / Charcoal
All Weather

1 în stoc

13 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1247 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Colecția Vitoria de la Studio Borek se caracterizează prin utilizarea lamelelor din aluminiu. Acest lucru se reflectă în mesele și șezlongurile. Acest șezlong dublu are, de asemenea, aceste lamele și este prevăzut cu o pernă groasă pentru toate anotimpurile . Tetierele pot fi reglate separat una de cealaltă și pot fi complet plate pentru a crea un pat de plajă. Disponibil în alb sau antracit. Acest aluminiu este ușor de curățat cu Borek Multi Cleaner.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de viață moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduceți interiorul în exterior și nu faceți nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute.

Review-uri