Vitoria Adjustable Lounger by Studio Borek

14.990 lei

Dimensiuni: L 221,5 x h 38 x l 77 cm
Material: Aluminiu
Culoare: Antracit

1 în stoc

18 Oameni care urmăresc acest produs acum!

Termen livrare

Perioada de livarea este de 7- 14 zile

SKU: BOREK_1246 Categorii: ,

Descriere

Șezlongul Vitoria, inclusiv perna rezistentă la orice vreme, de la Studio Borek, are un aspect elegant și modern. Șezlongul este fabricat din aluminiu acoperit cu pulbere în culorile alb sau antracit și este ușor de curățat cu Borek Multi Cleaner. Designul atemporal și elegant al șezlongului Vitoria oferă o atmosferă unică pe terasă și poate fi combinat cu diverse mese laterale din colecția Borek.

Mobilier de exterior Borek
Brandul olandez de top BOREK este sinonim cu scoaterea în evidență a unei atmosfere de locuit moderne și calde. Acest lucru se reflectă în materialele folosite, în design și, mai presus de toate, în confort. Pe scurt; cu BOREK aduci interiorul în exterior și nu faci nicio concesie.

Optați pentru un design al grădinii care radiază atmosfera de viață , unde vă puteți relaxa în mod optim. Alegeți mobilier de grădină confortabil și durabil, pe care îl puteți lăsa afară pe tot parcursul anului. Prin urmare, alegeți BOREK.

Doriți să aflați mai multe despre BOREK sau căutați un anumit produs? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți . Puteți, de asemenea, să comandați direct, desigur, utilizați butonul de comandă, durează doar 2 minute

Review-uri