Blog

Piloni cu foc pentru verande – caracteristici și avantaje

 

Când vine vorba de amenajarea unei verande, ne vin în minte o mulțime de idei în ceea ce privește stilul de amenajare și funcționalitatea acesteia.

În același timp, o verandă care are ca punct de interes mobilierul ambiental cu foc va crea un spațiu perfect pentru relaxare și socializare în aer liber. Acest mobilier poate include șeminee de exterior, mese cu foc, piloni cu foc, built-in etc.

Așadar, puteți alege dintr-o gamă variată de modele în funcție de stilul de amenajare dorit și de dimensiunea verandei de acasă.  Spre exemplu, puteți opta pentru șeminee de exterior construite din piatră sau cărămidă deoarece vor adăuga un aspect rustic și natural verandei. Însă, dacă preferați un design mai modern, puteți alege piloni cu foc sau fire pit-uri, deoarece  vor transforma o terasă obișnuită într-una cu stil și confort maxim.

Mobilierul ambiental este un must pentru orice terasă datorită faptului că oferă un plus de confort și originalitate oricărui spațiu exterior. Totodată, reprezintă o inovație minunată în amenajarea verandelor. Unul dintre cele mai interesante piese de mobilier ambiental îl reprezintă pilonii cu foc deoarece  au un aspect frumos și sunt foarte versatili. Acești piloni cu foc creează o atmosferă plăcută și relaxantă pentru petrecerea timpului în aer liber.

Iată câteva caracteristici și avantaje ale pilonilor cu foc pentru terase exteriore:

Design atrăgător

Pilonii cu foc sunt disponibili într-o varietate de modele și finisaje, ceea ce vă oferă posibilitatea de a alege unul care să se potrivească perfect stilului și decorului terasei dumneavoastră. Astfel, puteți opta pentru piloni din aluminiu, metal sau alte materiale de înaltă calitate, cu finisaje lucioase sau mate.

Element de foc

Principalul avantaj al pilonilor cu foc este acela că sunt prevăzuți cu o cameră de ardere în partea superioară, în care se poate aprinde un foc real, fie prin lemn sau prin gaz, în funcție de modelul ales. Aceste elemente cu foc vor adăuga o notă caldă și atrăgătoare spațiului dumneavoastră în aer liber.

Lumină ambientală

Pilonii cu foc nu oferă doar căldură, ci și o lumină plăcută. Flăcările  proiectează o lumină frumoasă în jurul lor, creând astfel o atmosferă romantică și relaxantă. Aceasta este o caracteristică deosebit de utilă pentru petrecerea serilor de vară în aer liber sau pentru a crea un colț de relaxare în grădină.

Funcționare ușoară și sigură

Majoritatea pilonilor cu foc pentru verande sunt echipați cu sisteme de aprindere ușoare și sigure. Astfel, veți putea aprinde și controla focul fără prea mult efort și fără riscul de a vă răni.

Rezistență la intemperii

Pilonii cu foc sunt concepuți pentru a rezista la condiții meteorologice extreme. Materialele folosite în construcția lor sunt durabile și rezistente la coroziune, astfel încât aceștia pot fi lăsați în aer liber pe tot parcursul anului. Totuși, recomandăm protejarea pilonilor cu o husă sau adăpostire în perioadele cu vreme extremă sau în sezonul rece.

Fără fum sau miros neplăcut

Un avantaj important al pilonilor cu foc pentru verande este că aceștia generează un nivel minimde fum. De asemenea, nu vor emite mirosuri neplăcute, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de căldura și atmosfera plăcută fără probleme neprevăzute.

Garden Art vă pune la dispoziție o varietate de piloni cu foc care vă vor oferi eleganță și un confor sporit. Sunt foarte rezistenți și adaptabili la orice condiții meteo și sunt dispuși cu regulator de 30 mBar și un sistem de aprindere automată. În același timp, acești piloni cu foc reușesc să încălzească suprafețe mari, mai ales dacă aveți pereți glisanți, deoarece păstrează temperatura în interior. Totodată, pot fi amplasați pe orice tip de terasă, indiferent de dimeniuni, deoarece ocupă spațiu pe verticală, deci  sunt potriviți și pentru verandele mai înguste.

 

 

postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *