Blog

Veranda din aluminiu – soluția pentru o terasă gata făcută

Ce reprezintă veranda și ce beneficii aduce?

Veranda este ca o extensie a casei, dar care îți permite o mai bună vizibilitate către exterior și către beneficiile naturii. Aerul și lumina pătrund mult mai ușor într-un astfel de spațiu semi-deschis, putând beneficia de el indiferent de dimensiunea curții.

Părțile care nu sunt compuse din pereți și acoperișul sunt elemente ce au la bază sticlă transparentă sau fumurie, pentru o mai bună pătrundere a luminii, dar și pentru protecție în cazul în care vremea nu este foarte prietenoasă.

Spre deosebire de o terasă, aceasta dispune de pereți aproape în întregime, putând fi chiar alăturată casei și gardului atunci când grădina este de dimenisuni foarte mici. Vei avea, deci, un spațiu de ralaxare chiar dacă nu dispui de o grădină generoasă.

Astfel, se va creea și o zonă de transfer din casă către curte, datorită căreia vei observa o îmbunătățire a temperaturii și umidității din interiorul casei. Lumina care pătrunde la interior nu este afectată de prezența verandei, fiind un spațiu puernic luminat natural.

Veranda este transformată într-o zonă de odihnă prin mobilier, obiecte decorative, corpuri de iluminat, plante și alte elemente de decor sau funcționale pe care le vei alege în funcție de activitățile pe care le vei desfășura în acel spațiu. (narghilea, jocuri de societate, scrumieră, boxe, cărți etc)

 De ce să alegi verande din aluminiu?

Verandele din aluminiu sunt opțiunea cea mai bună pentru amenajarea spațiului exterior casei tale. Față de alte verande, materialul în sine aduce și el beneficii: rezistență, montaj curat și rapid, preț accesibil, design simplu și modern, culori ușor de integrat, durabilitate.

Opțiunile de verande din aluminiu sunt foarte diverse, fiind posibilă comandarea unor elemente de dimenisuni și tipuri diferite, pentru a obține un aspect aparte, original.

Acestea pot avea porțiuni de perete formate din lamele metalice, care permit pătrunderea aerului într-o cantitate mică, cât timp pereții glisanți sunt închiși.

Tavanul poate prezenta și el niște mici grinzi de susținere a sticlei, pentru ca aceasta să aibă o rezistență și mai mare în timp. Sticla folosită pentru verande este special concepută pentru exterior, unde grindina sau șocurile provocate de lovituri accidentale pot produce zgârieturi sau crăpături mai rapid ca la interiorul casei.

Aluminiul și metalul gros din care este format o bună parte din ansamblu nu permite pătrunderea apei și a umezelii excesive în interiorul verandei. Temperatura dorită se păstrează mult mai ușor într-o verandă ca într-o terasă, în care razele solare pătrund pe toate părțile vara, iar iarna frigul este ținut mai greu la distanță.

 De ce să alegi Garden Art pentru amenajarea grădinii și verandei tale?

Proiectele în care se implică Garden Art presupun și includ toate etapele necesare unei construcții noi – măsurători, selecția produselor, ingineria, montajul și suportul tehnic -, motiv pentru care Garden Art este opțiunea completă. Astfel, comunicarea cu echipele de lucru va fi mai simplă și rapidă, iar calitatea lucrării este garantată.

Garden Art și-a asumat să propună proiecte complete pentru fiecare client, oferind în același timp, prețuri accesibile, conforme cu calitatea produselor și materialelor folosite în construirea verandelor sale.

Astfel, și clientul, dar și producătorul vor avea de câștigat. Clientul se va bucura de o lucrarea calitativă și durabilă, iar Garden Art se va bucura de profitul obținut corect, prin evaluarea reală a investiției în materia primă și procesul de fabricație.

Garden Art se bazează pe aceste principii, care, cu siguranță, formează baza unei relații de lungă durată dintre client și producător. Astfel, respectul stă la baza fiecărui proiect în care Garden Art se implică, singurul lucru capabil să genereze clienți numeroși și mulțumiți.

 

Nu uita că veranda din aluminiu reprezintă o lucrare gata făcută, ce te va ajuta să te bucuri imediat de curtea ta, punând-o în valoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *